O podjetju

O podjetju

"Kot je stara legenda o kamniški Veroniki, toliko bodočnosti želimo tej turistični agenciji", je v svojem nagovoru zaželel predsednik za gostinstvo in turizem 1. avgusta 1988 leta ob otvoritvi Turistične agencije Veronika.

Vam, dragi gostje, ki ste 30 let zaupali korakom Turistične agencije Veronika, ji svetovali, kazali interes, dajali pobude, izrekli kritike, a ji ostali zvesti, se zahvaljujemo. Vi ste ustvarili pogoje, da korajžno stopamo naprej.

Vedno je v nečem drugačna, individualna, ki izhaja iz lastnih poznavanj, vedno je posebna Veronika iz Kamnika.

Da je temu res tako, Vas vabimo, da odprete našo spletno stran in poletite po ceniku letalskih prevoznikov, saj smo IATA agent z licenco od leta 1998. Pristali boste na Karibskih otokih, v Kostariki, Nikaragui, Guatemali, Hondurasu, na Maldivih in Mavricijusu, poleteli boste na Velikonočni otok, na Markizine otoke, Tahiti, Bora Boro,… NOVO - Spoznajte in živite z domačini v Ekvadorju in na Galapagosu, v Peruju, Boliviji, in Čilu.

Vse ponujene destinacije in hotele so prehodili in videli moji hčeri Barbara in Helena ter naši strokovni sodelavci… verjemite jim, kot verjamete v kamniško Veroniko.

Naj Vam energija s počitnic in potovanj s kamniško Veroniko pozitivno obnovi duha in telo! To so iskrene želje lastnice, ki Vam za na potovanje priporoča geslo:

Zaprite kovček in odprite oči...

Ivanka Bizjak